Ресторан Star Ocean – „Ѕвезден Океан“ каде можете да ја запознаете и вкусите кинеската кујна

Ресторанот “Ѕвезден Океан” се наоѓа во срцето на главниот град. На само една минута пешачење од Соборниот храм, позади Домот на градежници ќе го најдете местото што ги крие тајните на здравата исхрана. Гостите се луѓе кои знаат да уживаат во својот оброк и сакаат да јадат свежа и вкусна храна. Куварите се врвни професионалци и докажани мајстори на својот занает кои одлично ја познаваат кинеската кујна, токму поради фактот дека и самите се кинези.


Како што гледате, кај нас нема ништо случајно. Ова место го направивме со многу внимание и многу љубов за да уживаме исто колку и вие во најздравата и највкусната храна на светот!

 

Ресторанот Star Ocean, освен на локацијата позади Градски Ѕид, можете да го пронајдете и во SKOPJE CITY MALL и RAMSTORE MALL.

Tе покануваме да ја следиш Star Ocean на следниот линк и да аплицираш на отворените активни Огласи за вработување.