Овој месец го посветуваме на читање книги и за тоа подготвивме прекрасни изненадувања за вас 

Секој понеделник ќе објавуваме книга на неделата на нашиот Инстаграм канал @apliciraj.mk

Вие потребно е да не следите на Инстаграм, да ја лајкнете нашата објава и да тагнете уште еден/една љубител/ка на книги кој/а би сакал/а да ја има книгата.

Секоја недела ќе ги објавуваме нашите среќни добитници.

Првата книга која ја доделуваме е од Сајмон Синек и неговата “Почни со зошто”