Сакаш да си креатор на видео игри?

Учествувај на Конкурсот за целосна стипендија за тримесечниот курс Game Art & Design во SkillUp Academy Veles.

Креирај твој авантуристички карактер, нацртај го и напиши кратка приказна за неговите авантури и сето тоа испрати го на

[email protected]

Двајца апликанти ќе добијат целосна стипендија од страна на SkillUp Academy. Еден од нив ќе биде одбран од страна на менторот, а другиот од публиката со најмногу лајкови на неговото дело, што ќе биде објавено на Facebook страната на SkillUp Academy Veles .

Конкурсот важи најдоцна до 01 ноември.

Линк до курсот: https://skillup.mk/course/game-design/