Правилнaта подготовка за работно интервју е првиот чекор до пронаоѓање на работа.

 
Затоа, СВТ Алумни во соработка со УНДП во рамките на проектот “Младински инфо клубови” ја најавува втората работилница –
 

“Како да се подготвиш за работно интервју”

 
Доколку сакате да ги подобрите вашите вештини и да дознаете што е она на кое што треба да внимавате при процесот на интервјуирање, пријавете се!
 
Работилницата ќе биде водена од HR регрутерот на Intertec – Маја Керамитчиева, a ќе се спроведе онлајн на Zoom платформата на 15.10.2020 со почеток од 19:00 часот.
 
Можете да се пријавите на следниов линк