fbpx
ALK 13.872,12 -0.82% KMB 7.816,90 -0.12% MPT 73.000,00 -0.68% OKTA 3.789,50 -0.14% SBT 2.890,00 0% STB 1.149,05 1.69% STIL 65,00 0% TEL 317,00 0.57% TNB 18.734,81 -0.36%

Студентски организации и Факултети

Регрутација во AIESEC

AIESEC

13.01.2021 - 31.01.2021

Шансата да станеш дел од најголемата студентска организација AIESEC е сега, бидејќи регрутацијата

AIESEC

AIESEC

AIESEC е интернационална платформа за млади која овозможува развој и развивање на лидерски потенциja