fbpx
ALK 16.198,49 0.3% GRNT 1.224,43 -2.05% KMB 8.749,88 0.55% MPOL 250,00 0% MPT 73.000,00 0.07% RMDEN17 99,60 0% RMDEN18 99,00 -1.69% STB 1.239,08 -0.87% STIL 90,00 0% TEL 326,00 -8.17% TNB 22.000,00 -7.68%

Конференции

Трета годишна Конференција за е-трговија на тема „E-трговија & COVID-19: предизвици и можности!”

Асоцијацијата за е-трговија на Македонија

25.11.2020 - 26.11.2020

„E-трговија & COVID-19: предизвици и можности!”

онлајн