КОРПОРАТИВНО ПОРТФОЛИО         

 

ФОРТОНМКА Македонија е меѓународна консултантска компанија во приватна сопственост која нуди широк спектар на професионални услуги во полето на комерцијални недвижности и стратешки партнер на Cushman & Wakefield (најголемата приватна консултантска компанија за недвижности со повеќе од 300 канцеларии во 70 земји во светот и повеќе од 45.000 вработени).


ФОРТОНМКА ги поседува следните конкурентски предности:

  • Строго почитување на методологијата и професионалните стандарди за квалитет на Cushman & Wakefield
  • Финансиски модели и модели за процена на недвижности изготвени од страна на Овластен финансиски аналитичар
  • Учество во сите поголеми трансакции на пазарот на недвижности во Македонија
  • Ангажман за консултантски услуги од страна на врвни меѓународни компании
  • Единствен овластен геодет од страна на Кралскиот институт на овластени геодети (RICS) во Македонија
  • Осигурување од одговорност на износ од 2 милиони евра

 

Tе покануваме да ја следиш ФОРТОНМКА Македонија на следниот линк и да аплицираш на отворените активни Огласи за вработување.