Далма Фоод и Кетеринг Сервис
15 години испишува успешни приказни во доменот на кетеринг и организација на настани, претворајќи го „амбициозниот проект“ Далма Фоод и Кетеринг Сервис во престижна кетеринг компанија, лидер во Скопје и пошироко, препознатлива по својот единствен стил, извонредниот квалитет и конкурентната цена.

 

 
„Во текот на годините опслуживме над 30.000 настани, од највисоки државнички церемонии, конгреси и самити, дипломатски прослави, па сè до најмали семејни веселби.“

Далма Фоод и Кетеринг Сервис постојано вложува во развојот на кадровските и техничките капацитети. Денес ДАЛМА Кетеринг Сервисот е прва лиценцирана кетеринг компанија која работи според HACCP и ISO 22 000 стандардите. Услугата која ја нуди е резултат на залагањето на врвни готвачи, организатори, келнери и друг персонал. Извонредно вкусната храна, секогаш подготвена од најсвежи производи, сервирана според последните кулинарски трендови, ја приготвуваат врвни мајстори.

Доколку и ти си врвен мајстор, готвач, организатор, келнер, технолог те покануваме да ја следиш Далма Фоод и Кетеринг Сервис на Аплицирај.мк на следниот линк и да аплицираш штом ќе има отворените активни Огласи за вработување.