fbpx
ALK 16.198,49 0.3% GRNT 1.224,43 -2.05% KMB 8.749,88 0.55% MPOL 250,00 0% MPT 73.000,00 0.07% RMDEN17 99,60 0% RMDEN18 99,00 -1.69% STB 1.239,08 -0.87% STIL 90,00 0% TEL 326,00 -8.17% TNB 22.000,00 -7.68%

април 7, 2021

Златни можности со златна картичка на Халкбанк

  Поседувањето и користењето кредитна картичка е огромна предност која со себе носи многу можности...

март 10, 2021

Македонијалек – Синоним за Доверба, Традиција и Успех

Македонијалек е првата веледрогерија во Македонија, со повеќе од 40-годишна традиција и врвни достигнувања во...

јануари 13, 2021

Шансата да станеш дел од најголемата студентска организација AIESEC е сега!

AIESEC е светска студентска организација, предводена од млади луѓе и наменета за млади. Организацијата е...

декември 28, 2020

Секогаш биди добро информиран пред да одлучиш да го промениш пензискиот фонд

Со првото вработување луѓето стануваат дел од пензискиот систем и од системот на капитално финансирано...