AIESEC е светска студентска организација, предводена од млади луѓе и наменета за млади. Организацијата е присутна во 114+ земји, меѓу кои и Македонија и се стреми кон активирањето на лидерството кај младите уште од 1948 година!


Шансата да станеш дел од најголемата студентска организација е сега, бидејќи регрутацијата е веќе започната, а наскоро ќе биде затворена регрутациската форма!

Што ви нудиме ние како организација?

AIESEC е вистинското место за да го направиш првиот чекор кон подобра верзија од себе си! Па, доколку си студент/ка (18-21год.) и сакаш да:

  •  Го искористиш својот потенцијал;
  •  Ги развиеш своите лидерски вештини;
  •  Научиш повеќе за: маркетинг, менаџмент, човечки ресурси, финансии и бизнис развој;
  • Ја оствариш својата визијa;
  • Стекнеш многу пријателства и незаборавни моменти;
  • Го промениш својот живот;

Или пак, поседуваш некој од наредниве карактеристики:

  • Амбициозност и желба за развој на своите лидерски способности;
  • Проактивност и храброст за остварување на својот потенцијал;
  • Сакаш да направиш позитивна промена во општеството и да помагаш на останатите луѓе;

Започни ја промената преку приклучување на нашата мрежа!

Аплицираш на: bit.ly/AIESEC_recruiting

 

 Дознај повеќе на нашите социјални мрежи!