fbpx
ADINA31 699,00 0% ALK 15.799,99 -0.06% KMB 9.908,39 1.63% MPT 74.000,00 0% OKTA 3.656,25 7.51% SBT 3.150,00 0.54% STB 1.247,33 2.85% STIL 96,00 4.98% TETE 2.083,00 3.63% TNB 23.941,56 1.51% TTK 1.479,91 0.74%

Информации

AIESEC те повикува да го развиеш својот лидерски потенцијал

  AIESEC е светска студентска организација, предводена од млади луѓе и наменета за млади. Организацијата... прочитај повеќе

Програмата “Tech as a fuel for transformation”, пат кон иднината!

  Во А1 веруваме дека со вистинскиот mind-set, технолошка писменост и ангажираност на вработените ја... прочитај повеќе

Ресторан Star Ocean – „Ѕвезден Океан“ каде можете да ја запознаете кинеската кујна

  Ресторан Star Ocean – „Ѕвезден Океан“ каде можете да ја запознаете и вкусите кинеската... прочитај повеќе

ФОРТОНМКА Македонија – меѓународна консултантска компанија и стратешки партнер на Cushman&Wakefield

КОРПОРАТИВНО ПОРТФОЛИО            ФОРТОНМКА Македонија е меѓународна консултантска компанија во приватна... прочитај повеќе

Халкбанк и годинава организатор на хронометар велосипедската трка Halk Velo Green што ќе се одржи во септември во Маврово

И годинава, на 8 Септември во Маврово повторно ќе се одржи хронометар велосипедската трка HALK... прочитај повеќе

Информации

AIESEC те повикува да го развиеш својот лидерски потенцијал

  AIESEC е светска студентска организација, предводена од млади луѓе и наменета за млади. Организацијата... прочитај повеќе

Програмата “Tech as a fuel for transformation”, пат кон иднината!

  Во А1 веруваме дека со вистинскиот mind-set, технолошка писменост и ангажираност на вработените ја... прочитај повеќе

Ресторан Star Ocean – „Ѕвезден Океан“ каде можете да ја запознаете кинеската кујна

  Ресторан Star Ocean – „Ѕвезден Океан“ каде можете да ја запознаете и вкусите кинеската... прочитај повеќе

ФОРТОНМКА Македонија – меѓународна консултантска компанија и стратешки партнер на Cushman&Wakefield

КОРПОРАТИВНО ПОРТФОЛИО            ФОРТОНМКА Македонија е меѓународна консултантска компанија во приватна... прочитај повеќе

Халкбанк и годинава организатор на хронометар велосипедската трка Halk Velo Green што ќе се одржи во септември во Маврово

И годинава, на 8 Септември во Маврово повторно ќе се одржи хронометар велосипедската трка HALK... прочитај повеќе